Производители GOSH COPENHAGEN
Модел: JUST CLICK IT! VOLUME MASCARA
Наличност: В наличност
15.97лв.
без ДДС: 13.31лв.

Що се отнася до спиралите, бихте си помислили, че сте видели всичко .. Но не и тази!

JUST CLICK IT! VOLUME MASCARA е мечта и се предлага в най-новата опаковка предлагана някога. Започнете шоуто, като натиснете капачката надолу като химикалка - и тогава сте готови!

Прихващайки лесно миглите, тънката четка и уникалната формула добавят обем и дължина на вашите мигли - без слепване.

Това е спирала с висока интензивност за невероятен обем и разделяне. Формулата е разработена със специална смес от восъци, които осигуряват незабавно пълно увеличаване на обема, без миглите да се чувстват тежки.

ALLERGY CERTIFIED

JUST CLICK IT! VOLUME MASCARA е сертифициран от AllergyCertified. Сертификатът е предназначен за потребителите и страдащите от алергии да се чувстват в безопасност, когато използват продукта. Строгите изисквания за сертифициране означават, че всяка отделна суровина трябва да бъде одобрена и следователно продуктите имат много нисък риск от причиняване на алергии.
Етикети: GOSH,
БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА за поръчки над 74,97 лв. до офис на куриер!

За поръчки до 74,96 лева цената е както следва:

До Офис на Спиди или Еконт - 6.00лв.

До адрес на клиент (Спиди) - 9.00лв.

Доставка от 24 до 48 часа след потвърждаване на поръчката.
ГАРАНЦИЯ ЗА ВРЪЩАНЕ НА СТОКИ

Можете да се възползвате от връщане на стоките до 14 дни след покупката им! За повече информация прочетете нашата политика за връщане.

ПЛАЩАНЕ ПРИ ДОСТАВКА

Ние ви предлагаме удобството да заплатите Вашата поръчка след преглед . Възползвайте се от наложения платеж, като удобно средство за плащане на поръчките си!